Autohuolto- ja rengaspalvelut

Autohuolto- ja rengaspalvelut Äänekoskelta

Auton varaosat ja katsastukset saman katon alta

Ekin Rengas- ja Autohuolto on monipuolisesti palveleva rengasliike Äänekoskella. Palveluihimme kuuluvat renkaiden ja vanteiden myynti sekä rengashotellitoiminta. Meiltä saat laadukkaat renkaat, vanteet ja varaosat kaikenlaisiin ajoneuvoihin merkistä riippumatta.

Myymme renkaita, vanteita ja varaosia

  • Henkilöautoihin
  • Raskaan kaluston ajoneuvoihin
  • Mopoihin ja moottoripyöriin
  • Maatalouskoneisiin

Renkaiden säilytys rengashotellissa

Rengashotelli huolehtii renkaiden vaihdosta, pesusta, kuntotarkastuksesta sekä säilytyksestä. Säilytämme renkaasi tarpeidesi ja toivedesi mukaan oikeanlaisissa olosuhteissa. Renkaat ovat suojassa kuivassa ja viileässä tilassa, auringonvalolta suojattuna. Rengashotellissa säilytettävät renkaat on myös vakuutettu esimerkiksi varkauksien ja palovahinkojen varalta.

Autohuollot ja katsastukset

Autohuoltomme on palveleva monimerkkihuolto, joka huoltaa ja korjaa laadukkaasti kaikki automerkit ja -mallit. Jos tuulilasissa on isompi särö tai halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Teemme myös tuulilasin vaihdot ammattitaitoisesti.


Auton katsastus sujuu toimestamme nopeasti ja vaivattomasti. Auton

katsastukset teetämme Äänekoskella toimivalla K1 Katsastusasemalla, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Voit tuoda ajoneuvon katsastukseen milloin tahansa, mutta viimeistään se on tehtävä määrättynä katsastuspäivänä.

Ota yhteyttä tai tule käymään!